Cendekiawan Educare
BrandAKU PENEROKA HEBAT (13 Bulan - 2 Tahun)Sifat ingin tahu amat tinggi di usia ini. Mereka akan menjelajah dan mencuba apa saja yang mereka temui.

Permainan bebas yang disediakan akan membantu anak mengukuhkan pengetahuan melalui pengalaman bermain yang Mereka juga suka meniru gaya orang dewasa. ‘Pretend Play’ akan membantu anak berekspresi disini.

Minat kepada buku akan disemai di sini. Pendidik akan bercerita kepada anak-anak melalui gambar.

Membaca bukan terhad kepada membaca perkataan. Pada peringkat umur ini aktiviti membaca adalah bercerita menggunakan gambar. Banyak aktiviti dapat dijalankan di peringkat umur ini. Kemahiran urus diri sudah mula disuntik seawal 2 tahun.3 TahunSemua perkara nak buat sendiri. Nak pakai baju sendiri. Nak kemas beg sendiri. Bukan itu sahaja. Apa yang nak pakai pun nak pilih sendiri. Mereka akan menjadi insan yang berdikari dan berdaya saing jika kita memupuk sikap dan potensi yang ada dalam diri mereka.

Awal literasi dan sikap kepimpinan juga sudah boleh dilatih diusia ini. Eksperimen dan exploration adalah aktiviti yang paling digemari mereka. Strategi ini akan digunakan untuk mencapai objektif pembelajaran yang telah dirancang.


Ibu Pejabat :

CENDEKIAWAN EDUCARE GROUP
NO. 4, Jalan Persiaran Pinggiran Putra 4A,
Desa Pinggiran Putra,
43000 Kajang, Selangor

En Nasir : 018-9412789
Pn Nurhani : 0189037351
Office : 03-89209893


customercare.cendekiawan@gmail.com
Copywrite ©  2020 Cendekiawan Educare
Hubungi Kami

Your message has been sent successfully.
E-mail must be valid and message must be longer than 1 character.